MENU (C) (6)

Slepá Main - Call Dominika 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Príď dneska mám čas, chýbaš mi zas mhmmm
No len nikomu nehovor o nás,
Všetko je fajn kým si tu so mnou sám,
Pokým nám nesvitá a odchádzaš za ňou, ešteže som tá čo si to pamätá

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Slepá Main - Call Dominika 「Tekst」

Príď dneska mám čas, chýbaš mi zas mhmmm
No len nikomu nehovor o nás,
Všetko je fajn kým si tu so mnou sám,
Pokým nám nesvitá a odchádzaš za ňou, ešteže som tá čo si to pamätá

5. deň si sám a vypisuješ
4 dievčatám a to nie je koniec,
Radšej budem o tých 3 vedieť, ako snívať ďalej
Radšej budem 2. a vidieť ako byť slepá main

Ešteže si mal ten čas mi len zamotať hlavu
Keď sa ráno zobúdzaš vedľa svojho objavu,
Všetko je fajn kým si s ňou celkom sám,
Len aby vedela, že kým ona spí láska tu skončila lebo nie je jediná

5. deň si sám a vypisuješ
4 dievčatám a to nie je koniec,
Radšej budem o tých 3 vedieť, ako snívať ďalej
Radšej budem 2. a vidieť ako byť slepá main

Ďalších 7 zmeškaných hovorov práve mám, asi že kde práve som
A do 6-tich minút mi zavolá, nezdvíham, čo ak by zavolal on

5. deň si sám a vypisuješ
4 dievčatám a to nie je koniec,
Radšej budem o tých 3 vedieť, ako snívať ďalej
Radšej budem 2. a vidieť ako byť slepá mainOoo ako byť slepá main


Slepá Main - Call Dominika 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Eja sot kam kohë, më mungon përsëri mhmmm
Epo, thjesht mos i thuaj askujt për ne,
Gjithçka është në rregull për sa kohë që je këtu vetëm me mua
Derisa të agojë mbi ne dhe ju të largoheni për të, edhe pse unë jam ai që e kujton atë

Në ditën e 5 -të, ju jeni vetëm dhe shkruani
4 vajza dhe kjo nuk është fundi
Më mirë të di për ato 3 sesa të vazhdoj të ëndërroj
Më mirë të jem i dyti dhe të shoh se si të jem një Main Blind.

Ju ende keni pasur kohë vetëm për të rrëmuar me kokën time
Kur zgjoheni pranë zbulimit tuaj në mëngjes,


Gjithçka është në rregull për sa kohë që jeni të gjithë vetëm me të,
Vetëm kështu ajo e di se ndërsa ajo fle, dashuria ka mbaruar sepse nuk është e vetmja

Në ditën e 5 -të, ju jeni vetëm dhe shkruani
4 vajza dhe kjo nuk është fundi
Më mirë të di për ato 3 sesa të vazhdoj të ëndërroj
Më mirë të jem i dyti dhe të shoh se si të jem një Main Blind.

Unë kam edhe 7 thirrje të tjera të humbura tani, mendoj se ku jam tani
Dhe ai më telefonon brenda 6 minutave, unë nuk marr, po sikur të telefonojë

Në ditën e 5 -të, ju jeni vetëm dhe shkruani
4 vajza dhe kjo nuk është fundi
Më mirë të di për ato 3 sesa të vazhdoj të ëndërroj


Më mirë të jem i dyti dhe të shoh se si të jem një Main Blind.
Ooo si të jesh i verbër kryesorLyrics by Sanderlei

#sanderlei