MENU (C) (6)

Ska - Mozzik & Elvana Gjata 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Yeah, yeah! S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje. Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje. S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje. Shkurt e patë kjo lidhje. Unë u ktheva n'vendlindje

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Ska - Mozzik & Elvana Gjata 「Tekst」

Yeah, yeah! S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje. Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje. S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje. Shkurt e patë kjo lidhje. Unë u ktheva n'vendlindje

[Verse 1: Elvana Gjata]
Ma ke prish gjakun, uh-uh-uh
Ti ma ke hongër hakun mu-uh-uh
Shijen e hithtë se jam helmu-uh
O ma ke nxi e mo s'të du-uh
Si "What, what, what?" "Ça u bo, babe?"
Ngushëllime bohet mirë, babe
E ma boje doje familjen
Unë e ty me kon një familje

[Pre-Chorus 1: Mozzik]
Oj Elvanë
Jeta ma thej njanën, kam e m'la veç me një kam (Ja!)
Njerz't që keshin mas shumti, shpirti shum' po ju kan
Do sene ikin përgjithmon' e sa dush ti ngan
Sun i nxen, sun i nxen hiq kurrë mo

[Chorus: Mozzik, Elvana Gjata, Bashkë]
S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindjeS'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje (Eeh)

[Part 2: Mozzik]
Nëse dashnia mish oshtë (Ah!)
Koxha m'paska munu (Ja!)
A m'lejohet me vjell (Hey?) e ma ja fut me gugsu?
1 mish që e pata provu (Ja), shpirtin ma pat' helmu (Woo)
Jeta ma pat' servu e nxehtë e m'pat djegë shumë e n'guh (Rrah)
Krejt um thojn po knoj dhimshem
Shoki po ma ban mos pi shumë
Sun t'kallxoj qysh tek ku prishum, se all story e [?]


Hiq kurgja mos um vetë, sa tek qysh tek e sa vjet
E di unë a jam dal perfect kurrë njetë hiç si kam ngu unë njerzt

[Pre-Chorus 2: Elvana]
O Mozzik, jeta m'ka perplas amo asnjeher s'kom ik
Jav kam kthy me mjalt sa herë ma kan' mshu me thik'
Jam largu prej territ sa herë dritat m'u kanë fik
Asnjeherë, Asnjeherë s'kom ik

[Chorus: Elvana Gjata, Mozzik, Bashkë]
S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje


S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje
S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje
S'ka, s'ka mo bindje
Pa ty 1 ditlindje
Shkurt e patë kjo lidhje
Unë u ktheva n'vendlindje

[Outro: Elvana]


Per gjithkon kom ik babe (Uhhh)
Asnjeher, asnjeher mo jo (Jo, jo, jo)


Ska - Mozzik & Elvana Gjata 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Po, po! Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty. Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në vendlindjen time. Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty. Sapo e keni parë këtë lidhje. U ktheva në qytetin tim të lindjes

[Vargu 1: Elvana gjata]
Ti më theu gjakun, uh-uh-uh
Ti ke hack tim mu-uh-uh
Merrni shijen se unë jam helm-uh
Oh, ti je e zezë dhe unë nuk të dua
Si "Çfarë, çfarë, çfarë?" "Çfarë ka, vogëlushe?"


Ngushëllime, të bëra mirë, vogëlushe
Unë e doja familjen time
Ju dhe unë kemi një familje

[Para-Chorus 1: Mozzik]
Oh Elvan
Jeta më theu anën time, e lashë me vetëm një kamë (këtu!)
Njerëzit që kishin më shumë, kanë më shumë shpirt
Ata do të zhduken përgjithmonë, dhe sa më mungon
Dielli unë nxen, dielli unë nuk e heq kurrë

[Chorus: Mozzik, Elvana Gjata, Baške]
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty


Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty
Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes (EEH)

[Pjesa 2: Mozzik]
Nëse dashuria është mish (ah!)
Koxha Mpaska Munu (këtu!)
A më lejohet të vjell (hej?) Dhe ta vendos në fyt?
1 mish kam provuar (ja), shpirti im u helmua (woo)
Jeta më shërbeu e nxehtë dhe unë nuk digjej shumë (rah)
Fare, ata thonë se unë jam duke djersitur fort


Shoku im po më thotë të mos pi shumë
Unë mund t'ju them se ku u prish, sepse e gjithë historia e [?]
Hiqni kurgja, mos vdisni vetë, pa marrë parasysh sa vjet
E di, a kam qenë ndonjëherë perfekt, asgjë si kam njerëz

[Para-Chorus 2: Elvana]
O Mozzik, jeta ka përplasur në mua, por unë kurrë nuk do të largohem
Këtë javë u ktheva me mjaltë, sa herë më kanë goditur me thikë me thikë?
Unë kam qenë larg tokës sa herë që dritat kanë dalë jashtë
Unë kurrë nuk do, kurrë nuk ik

[Chorus: Elvana Gjata, Mozzik, Baške]
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty


Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty
Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty
Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes
Nuk ka, nuk ka mosbindje
1 ditëlindje pa ty
Sapo e keni parë këtë lidhje
U ktheva në qytetin tim të lindjes[Outro: Elvana]
Përgjithmonë jam zhdukur babe (uhhh)
Kurrë, kurrë jo jo (jo, jo, jo)Lyrics by Sanderlei

#sanderlei