MENU (C) (6)

Lule e Dashnisë - Butrint Imeri 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

A t'merr malli ty që nuk jena ma?
A t'merr malli ty me ma ni at' za?
A t'merr malli ty me bërtit e me m'sha?
Tash masi m'ke vra, a t'merr malli me m'pa?

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Lule e Dashnisë - Butrint Imeri 「Tekst」

A t'merr malli ty që nuk jena ma?
A t'merr malli ty me ma ni at' za?
A t'merr malli ty me bërtit e me m'sha?
Tash masi m'ke vra, a t'merr malli me m'pa?
Nëse thom që flej unë, dije që po t'rrej unë
Se me sy qel unë për ty ëndrroj hala
Po kjo andërr tmerr shumë
Qona gotat i thej unë
Pse ti ma nuk je, unë s'po besoj hala

[Chorus]
E di je mërzit
Gjithkah tu pi vena
E di qysh je mrena
Lej tash ti këto rrena
Ahh e di
Qysh jena kon' mrena
Lej tash ti këto rrena
Moj lule e dashnisë

[Verse 2]
Krejt këto lule ti i thave, thave
Momentin që neve na ndave, ndave
Kur kangën e nive, a qave, qave?
Maje ti, maje ti, zemrën maje
Tash nashta je ma rahat
E ti hajrin ja pafshNëse don mu kthy bashkë
Ah ah ah ah
Pa mu s'je kurrë rahat
E ti hajrin ja pafsh
Unë ty venin ta lashë

[Chorus]
E di je mërzit
Gjithkah tu pi vena
E di qysh je mrena
Lej tash ti këto rrena
Ahh e di
Qysh jena kon' mrena
Lej tash ti këto rrena


Moj lule e dashnisë


Lule e Dashnisë - Butrint Imeri 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


A ju mungon që jeni zhdukur?
A më mungon ma ni në 'za?
A më mungon duke bërtitur dhe duke qarë?
Tani më ke vrarë, me mungon?
Nëse them se fle, dije që po të gënjej
Sepse me sytë e mi ëndërroj për ty
Po, kjo është një ëndërr shumë e frikshme
Më lejoni të thyej syzet
Pse nuk je atje, nuk të besoj

[Korja]
E di që jeni mërzitur


Ju gjithmonë pini venat
E di sa vjeç je
Tani i lini këto rrënjë
Ah, e di
Sa kohë keni që jeni këtu?
Tani i lini këto rrënjë
Lulja ime e dashurisë

[Vargu 2]
Ju theu të gjitha këto lule, i theu ato
Në momentin që na ndau, ti ndau
Kur kënduat, qau, a qan?
Ju, ju, ju, zemra juaj
Sonte, ti je mirë për mua


Dhe ju jeni të mirëpritur
Nëse dëshironi, kthehuni së bashku
Ah ah ah ah
Ju kurrë nuk keni pushuar pa mua
Dhe ju jeni të mirëpritur
Unë jua lashë

[Korja]
E di që jeni mërzitur
Ju gjithmonë pini venat
E di sa vjeç je
Tani i lini këto rrënjë
Ah, e di
Sa kohë keni që jeni këtu?


Tani i lini këto rrënjë
Lulja ime e dashurisëLyrics by Sanderlei

#sanderlei