MENU (C) (6)

Lazu te ljubavi - SASA KOVACEVIC 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Trebaš mi ti kao vazduh što dišem
Ponovo pijan ti poruke pišem
Pa obrišem, al' prekasno
Sledeće noći se ponovo ranim

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Lazu te ljubavi - SASA KOVACEVIC 「Tekst」

Trebaš mi ti kao vazduh što dišem
Ponovo pijan ti poruke pišem
Pa obrišem, al' prekasno
Sledeće noći se ponovo ranim
Pljunem na ponos i sujetu hranim
Pa zažalim, al' prekasno

[Pred-Refren]
Kao kralj bez krune
Svaki tren bez tebe kunem
Sve me hoće, samo nećeš ti
Kao so na ranu
Kad te vidim nasmejanu
Da kraj mene prolaziš sa njim

[Refren]
Lažu te, ljubavi, lažu te, jedina
Sve su one loše vino, al' samoća ne bira
Lažu te, ljubavi, sve ove godine
Sad je kasno da ti kažem "volim te"

[Strofa 2]
Opet sam pao i dušu bih dao
Greške da platim i vreme da vratim
I budem tvoj, al' prekasno
Udješ u snove kô zima u kosti
Usne mi krenu da kažu "oprosti"I "ostani", al' prekasno

[Pred-Refren]
Kao kralj bez krune
Svaki tren bez tebe kunem
Sve me hoće, samo nećeš ti
Kao so na ranu
Kad te vidim nasmejanu
Da kraj mene prolaziš sa njim

[Refren]
Lažu te, ljubavi, lažu te, jedina
Sve su one loše vino, al' samoća ne bira
Lažu te, ljubavi, sve ove godine


Sad je kasno da ti kažem "volim te"
Lažu te, ljubavi, lažu te, jedina
Sve su one loše vino, al' samoća ne bira
Lažu te, ljubavi, sve ove godine
Sad je kasno da ti kažem "volim te"

[Završetak]
Sad je kasno da ti kažem "volim te"


Lazu te ljubavi - SASA KOVACEVIC 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Unë kam nevojë për ju si ajri që marr frymë
Po ju shkruaj përsëri të dehur përsëri
Kështu që unë e fshij atë, por është tepër vonë
Natën tjetër e lëndova veten përsëri
Unë pështyj me krenari dhe ushqej kotësinë


Epo, më vjen keq, por është tepër vonë

[Para-korja]
Si një mbret pa një kurorë
Çdo moment pa ty betohem
Të gjithë më duan mua, vetëm ti jo
Si kripa në plagë
Kur të shoh duke buzëqeshur
Se ti kalon pranë meje me të

[Përmbajeni]
Ata ju gënjejnë, dashuria ime, ata ju gënjejnë, e vetmja
Ata janë të gjithë verë të keqe, por vetmia nuk zgjedh
Ata ju kanë gënjyer, dashuri, gjatë gjithë këtyre viteve


Tani është tepër vonë për të thënë "Të dua"

[Stanza 2]
Unë rashë përsëri dhe unë do të jepja shpirtin tim
Gabimet për të paguar për dhe kohën për t'u kthyer
Dhe unë do të jem i juaji, por shumë vonë
Ju hyni në ëndrra si dimri në kockat tuaja
Buzët e mia fillojnë të thonë "më falni"
Dhe "qëndro", por shumë vonë

[Para-korja]
Si një mbret pa një kurorë
Çdo moment pa ty betohem
Të gjithë më duan mua, vetëm ti jo


Si kripa në plagë
Kur të shoh duke buzëqeshur
Se ti kalon pranë meje me të

[Përmbajeni]
Ata ju gënjejnë, dashuria ime, ata ju gënjejnë, e vetmja
Ata janë të gjithë verë të keqe, por vetmia nuk zgjedh
Ata ju kanë gënjyer, dashuri, gjatë gjithë këtyre viteve
Tani është tepër vonë për të thënë "Të dua"
Ata ju gënjejnë, dashuria ime, ata ju gënjejnë, e vetmja
Ata janë të gjithë verë të keqe, por vetmia nuk zgjedh
Ata ju kanë gënjyer, dashuri, gjatë gjithë këtyre viteve
Tani është tepër vonë për të thënë "Të dua"


[Përfundimi]
Tani është tepër vonë për të thënë "Të dua"Lyrics by Sanderlei

#sanderlei