MENU (C) (6)

Fin De Semana - Oscar Maydon 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

& Junior H | Ayayay! Compa Junior
Con esta pieza me dan ganas de echarme un shot
Nomas no se me agüite compa Oscar, ayayay
Ahí le va mija

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Fin De Semana - Oscar Maydon 「Tekst」

& Junior H | Ayayay! Compa Junior
Con esta pieza me dan ganas de echarme un shot
Nomas no se me agüite compa Oscar, ayayay
Ahí le va mija

[Verso 1: Oscar Maydon & Junior H]
Te compré las flores mas bonitas en el antro
Traigo una '40 por si te la tira un gato
El dinero que yo tengo mija es pa' gastarlo
No como los gatos que te siguen ahí rogando

[Coro: Oscar Maydon & Junior H]
Súbete a la troca, vamos a la playa
A mi no me importa si ya es noche o madrugada
No me des excusas, no me des pendientes
Somos dos personas que conectan con la mente
En una te llamo, en dos voy llegando
En tres nos besamos y en cuatro te pongo el saldo
Para que me marques, quiero tu llamada
Para estar juntitos todo este fin de semana
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te pienso rogar
Ayayay!
Te amo mamasita
Nomas un fin de semana chiquitita
Juaaaaa
Así suena Junior H, viejo
Compa Luis

[Verso 2: Oscar Maydon & Junior H]
Vivo de momentos y eso que no ando jugando
Con mis intenciones, te lo juro que te amo
Pásame una copa mientras yo prendo el cigarro
Mientras se consume nos estaremos amando

[Coro: Oscar Maydon & Junior H]


Súbete a la troca, vamos a la playa
A mi no me importa si ya es noche o madrugada
No me des excusas, no me des pendientes
Somos dos personas que conectan con la mente
En una te llamo, en dos voy llegando
En tres nos besamos y en cuatro te pongo el saldo
Para que me marques, quiero tu llamada
Para estar juntitos todo este fin de semana
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te voy a rogar
No te pienso rogarQue chille ese acordeón compa Luis


Fin De Semana - Oscar Maydon 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Ay ay ay! Compa junior
Kjo pjesë më bën të dëshiroj të bëj një e shtënë
Thjesht mos u mërzit compa oscar, ayayay
Atje shkoni Mija

[Vargu 1: Oscar Maydon & Junior H]
Unë të bleva lulet më të bukura në klub
Unë sjell një '40 në rast se një mace e hedh tek ju
Paratë që kam, Mija, janë t'i shpenzojnë ato
Jo si macet që ju ndjekin atje duke lutur


[Chorus: Oscar Maydon & Junior H]
Merrni në kamion, le të shkojmë në plazh
Nuk më intereson nëse tashmë është natë apo agim
Mos më jep justifikime, mos më jep vathë
Ne jemi dy njerëz që lidhemi me mendjen
Në një të të telefonoj, në dy po arrij
Në tre ne puthemi dhe në katër do t'ju jap ekuilibrin
Që ju të më telefononi, unë dua thirrjen tuaj
Të jemi së bashku gjithë këtë fundjavë
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem


Unë nuk do të të lutem

Ay ay ay!
Te dua mami
Vetëm pak fundjavë
Whoaaaaa
Kështu tingëllon Junior H, njeri
Djalosh Louis

[Vargu 2: Oscar Maydon & Junior H]
Unë jetoj për momente dhe se nuk po luaj
Me qëllimet e mia, betohem se të dua
Më kalo një pije ndërsa unë ndez cigaren
Ndërsa konsumohet ne do të duam njëri -tjetrin[Chorus: Oscar Maydon & Junior H]
Merrni në kamion, le të shkojmë në plazh
Nuk më intereson nëse tashmë është natë apo agim
Mos më jep justifikime, mos më jep vathë
Ne jemi dy njerëz që lidhemi me mendjen
Në një të të telefonoj, në dy po arrij
Në tre ne puthemi dhe në katër do t'ju jap ekuilibrin
Që ju të më telefononi, unë dua thirrjen tuaj
Të jemi së bashku gjithë këtë fundjavë
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem


Unë nuk do të të lutem
Unë nuk do të të lutem

Le ta ulërin atë fizarmonikë compa luisLyrics by Sanderlei

#sanderlei