MENU (C) (6)

Fantasmi - Rose Villain 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

feat. Geolier | Baby, sono qui per te
Tu prendi la mia mano, non avere più paura dei fantasmi
E fai come me
Se vengono a trovarmi, non mi sento sola

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Fantasmi - Rose Villain 「Tekst」

feat. Geolier | Baby, sono qui per te
Tu prendi la mia mano, non avere più paura dei fantasmi
E fai come me
Se vengono a trovarmi, non mi sento sola
Io con i fantasmi parlo di te
Almeno loro ci sono sempre per me
Sento i passi sul parquet (Yeah)
Anche questa notte parlo di te (Yeah, ah)
Non so neanch'io perché

[Strofa 1: Geolier]
Nun tenere paura, so' cumpagne mi' sti demone
Cu chillo t'hê lasciato pecché nun seguive 'e regole
Dico a verità pe mità, nun me sentere
I' dico a verità pe mità pe nn'te perdere
Nuje, si eremo povere, eremo cchiù ricche d'anima
Tu sî instabbile, pe'mmé straordinariamente magica
'O bene ca me vuó tu è incomparabile
'O mio è inquantificabbile, pe'tté nuje simmo angele
('E, 'e) 'E parlo
Quando ce sta 'o silenzio, sento 'e fantasme
Si fore chiove, nuje ascimmo e ballammo
Po vuó ca nu' rimane sulo tu e faccio
Chello che vuó

[Ritornello 1: Rose Villain]
Baby, sono qui per teTu prendi la mia mano, non avere più paura dei fantasmi
E fai come me
Se vengono a trovarmi, non mi sento sola
Io con i fantasmi parlo di te
Almeno loro ci sono sempre per me
Sento i passi sul parquet
Anche questa notte parlo di te
Non so neanch'io perché

[Strofa 2: Rose Villain & Geolier]
Sei perso nei pensieri
Ma la tristezza a volte dà i superpoteri
Ora ti fa male, lo so
Ma quanto crescerai, quanto ti innamorerai


Quanto imparerai a nuotare
Dove non si tocca nel mare profondo
E in ogni abbraccio sentirai tutto il calore del mondo
Smetterai di preoccuparti del rumore di fondo
Troppo impegnato a vivere ogni fottuto secondo
Sono qui per te
Se perdi l'equilibrio, lasciati cadere
Tanto sono qui con le mie braccia aperte
Non lo sai, ma morirei per rivederti felice (Ah)

[Ritornello 2: Geolier]
I' rimango ccà cu'tté
Pigliame pe mmano, nun tené paura 'e notte d''e fantasme
Faje comm'e me


Si veneno addu me, nun me sento solo i'
I' ê fantasme le parlo 'e te
Almeno lloro ce stanno pe'mmé
Stanno sempe 'nziem'a me
E pure stanotte parlammo 'e te

[Outro: Geolier]
Nn'saccio manco i' pecché


Fantasmi - Rose Villain 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Foshnjë, unë jam këtu për ty
Ti më merr dorën, mos ki frikë nga fantazmat
Dhe bëj si mua
Nëse ata vijnë për të më parë, unë nuk ndihem vetëm
Unë flas për ty me fantazma


Të paktën ata janë gjithmonë aty për mua
Dëgjoj gjurmët në parket (po)
Gjithashtu sonte po flas për ty (po, ah)
Unë as nuk e di pse

[Vargu 1: Gjeolier]
Mos kini frikë, unë e di Demonin tim të STI
Cu chillo t'hê u largua sepse ai nuk i ndoqi rregullat
Unë po ju them të vërtetën, mos më dëgjoni
Unë po ju them të vërtetën, kështu që ju nuk doni të humbni
Nuje, po ne ishim të varfër, ishim më të pasur me shpirt
Ju jeni të paqëndrueshëm, pe'mmé jashtëzakonisht magjike
O bene ca me vuó tu është e pakrahasueshme
O mio è Inquantificabbile, pe'tté nuje Simmo Angele


('Dhe,' dhe) 'dhe unë flas
Kur ka heshtje, dëgjoj fantazma
Si Fore Chiove, Nuje Ascimmo e Ballammo
Po vuó ca nu 'qëndron mbi ty dhe unë bëj
Çfarë doni

[Chorus 1: Rose Villain]
Foshnjë, unë jam këtu për ty
Ti më merr dorën, mos ki frikë nga fantazmat
Dhe bëj si mua
Nëse ata vijnë për të më parë, unë nuk ndihem vetëm
Unë flas për ty me fantazma
Të paktën ata janë gjithmonë aty për mua
Dëgjoj gjurmët në parket


Gjithashtu sonte po flas për ty
Unë as nuk e di pse

[Vargu 2: Rose Villain & Geolier]
Ju keni humbur në mendime
Por trishtimi ndonjëherë jep superfuqi
Tani dhemb, e di
Por sa do të rritesh, sa do të dashurohesh
Sa do të mësoni të notoni
Ku nuk prekni në detin e thellë
Dhe në çdo përqafim do të ndjeni gjithë ngrohtësinë në botë
Ju do të ndaloni të shqetësoheni për zhurmën e sfondit
Shumë i zënë duke jetuar çdo sekondë të ndyrë
jam këtu për ty


Nëse e humbni ekuilibrin, lëreni të bjerë veten
Unë jam këtu me krahët e mi të hapur gjithsesi
Ju nuk e dini atë, por unë do të vdisja për t'ju parë përsëri të lumtur (ah)

[Chorus 2: Gjeolier]
Unë jam duke qëndruar ccà cu'tté
Më merr për dorë, nuk kisha frikë nga natën e fantazmave
Faje si unë
Ata vijnë tek unë, unë nuk ndihem vetëm
I 'fantazma flas me ty
Të paktën ata janë atje pe'mmé
Ata janë gjithmonë 'nziem' për mua
Dhe madje edhe sonte kemi biseduar 'dhe ti


[Outro: Gjeolier]
Unë nuk di as pecchésLyrics by Sanderlei

#sanderlei