MENU (C) (6)

Un altro show - Shiva 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

feat. Geolier | Uoh! Sto in bilico tra piacere e scopo (Uoh)
Senso di colpa uccide più del senso di vuoto (Uoh)
Scrivo poesie tra gli edifici e i colpi da fuoco (Uh, yeah)
Amarsi non è più innocuo, ferirsi diventa un gioco (Uoh)

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Un altro show - Shiva 「Tekst」

feat. Geolier | Uoh! Sto in bilico tra piacere e scopo (Uoh)
Senso di colpa uccide più del senso di vuoto (Uoh)
Scrivo poesie tra gli edifici e i colpi da fuoco (Uh, yeah)
Amarsi non è più innocuo, ferirsi diventa un gioco (Uoh)
Ho perso troppo tempo appresso a cercare di cambiare (Yeah, yeah)
Che in realtà queste apparenze sono spesso bugiarde (Yeah, yeah, yeah)
Non sono bravo a nascondermi dal nostro legame (Yeah, yeah, yeah)
Ma vederti stare bene insieme a un altro fa male (Uah, uoh)
Io ti aspetto giù, ho una Camel Blue da fumare in due, scendi un attimo
Mentre un altro show passa via veloce queste banconote stan bruciando
Non posso mentire, lei è come il mio karma, tutto mi ritorna, yeah, yeah
Ho dovuto soffrire prima di capire gli occhi di una donna, yeah, yeah

[Ritornello: Shiva]
Faccio e non basta mai (Uh, yeah)
Faccio e non basta mai (Uh-ah)
Quello che lui ti dà (Uh yeah)
Non è ciò che mi dà (Uoh, uoh, uoh)
Stan prendendo fuoco banconote di un altro show (Oh-oh-oh-oh)
Che si vive solo dopo che si è morti un po' (Po')
Faccio e non basta mai (Uh, yeah)
Faccio e non basta mai (No, mai)
Quello che lui ti dà (Ti dà)
Non è ciò che mi dà (Uoh, uoh, uoh)
Stan prendendo fuoco banconote di un altro show (Oh-oh-oh-oh)
Che si vive solo dopo che si è morti un po' (Po')
[Strofa 2: Geolier]
Yeah, yeah
È tanto ca tra me e te nun va
Sulo ca nun tenimmo 'o curaggio
E dicere ca tra nuje è fernuta
Pure si pare ca mo iniziaje
Nuje ce tatuaimo l'iniziale
Stranamente faceva cchiù male
Pochi juorne e t''o vuó cancellá
Comm'e 'a Birkin ca mo t'hê 'ccattato
Nuje simmo accussì
Comme duje abusive ca campano e basta
I' te tengo a dint'ô posto 'e ll'anema ca nun tengo
'A quanno tu sî venuta vicino a me


Nun t'immagine 'a vita toja senza 'e me
Stammo appiccianno sorde 'e n'atu show
Passano a treciento n'atu stop

[Ritornello: Shiva]
Faccio e non basta mai (Uh, yeah)
Faccio e non basta mai (Uh-ah)
Quello che lui ti dà (Uh yeah)
Non è ciò che mi dà (Uoh, uoh, uoh)
Stan prendendo fuoco banconote di un altro show (Oh-oh-oh-oh-oh)
Che si vive solo dopo che si è morti un po' (Po')
Faccio e non basta mai (Uh, yeah)
Faccio e non basta mai (No, mai)
Quello che lui ti dà (Ti dà)


Non è ciò che mi dà (Uoh, uoh, uoh)
Stan prendendo fuoco banconote di un altro show (Oh-oh-oh-oh-oh)
Che si vive solo dopo che si è morti un po' (Po')


Un altro show - Shiva 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Uh! Unë jam në ekuilibrin midis kënaqësisë dhe qëllimit (UOH)
Faji vret më shumë sesa një ndjenjë zbrazëtie (uoh)
Unë shkruaj poezi midis ndërtesave dhe të shtënave me armë (uh, po)
Të duash njëri -tjetrin nuk është më i padëmshëm, lëndimi bëhet një lojë (UOH)
Kam humbur shumë kohë duke u përpjekur të ndryshoj (po, po)
Që në realitet këto paraqitje shpesh janë gënjeshtra (po, po, po)
Unë nuk jam i mirë për t'u fshehur nga lidhja jonë (po, po, po)
Por të shoh që të ndjehesh mirë së bashku me një tjetër dhemb (uah, uoh)
Unë do të pres për ju në katin e poshtëm, unë kam një deve blu për dy për të pirë duhan, zbres për një moment
Ndërsa një shfaqje tjetër nxiton nga këto fatura po digjen


Unë nuk mund të gënjej, ajo është si karma ime, gjithçka kthehet tek unë, po, po
Unë duhej të vuaj para se të kuptoja sytë e një gruaje, po, po, po

[Chorus: Shiva]
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh, po)
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh-ah)
Çfarë të jep (uh po)
Nuk është ajo që ai më jep (uoh, uoh, uoh)
Faturat nga një shfaqje tjetër janë kapja e zjarrit (oh-oh-oh-oh)
Se jeton vetëm pasi të keni vdekur pak (pak)
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh, po)
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (jo, kurrë)
Çfarë të jep (të jep)
Nuk është ajo që ai më jep (uoh, uoh, uoh)


Faturat nga një shfaqje tjetër janë kapja e zjarrit (oh-oh-oh-oh)
Se jeton vetëm pasi të keni vdekur pak (pak)

[Vargu 2: Gjeolier]
Po po
Soshtë kaq shumë ca mes teje dhe meje nuk shkon
Sulo ca nun tenimmo 'o curaggio
Dhe të thuash ca tra nuje është Fernuta
Duket sikur kjo është fillimi im
Nuje ne tatuazhit fillestar
Çuditërisht dhemb më shumë
Pak Juorne dhe T'o Vuó Cancellá
Comm'e 'a birkin ca mo ta'hê' ccatato
Nuje Simmo i akuzuar


Comme Duje abuzive CA Campania dhe kjo është ajo
Unë ju kam marrë në dint'ô posto 'e ll'anema ca nun tengo
Si u afruat me mua
Mos e imagjinoni jetën tuaj pa mua
Ne ishim shfaqje të shurdhër 'e n'atu shfaqje
Ata kalojnë në treqind N'atu Stop

[Chorus: Shiva]
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh, po)
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh-ah)
Çfarë të jep (uh po)
Nuk është ajo që ai më jep (uoh, uoh, uoh)
Kancelaret nga një shfaqje tjetër janë duke kapur zjarr (OH-OH-OH-OH-OH)
Se jeton vetëm pasi të keni vdekur pak (pak)


Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (uh, po)
Unë bëj dhe nuk është kurrë e mjaftueshme (jo, kurrë)
Çfarë të jep (të jep)
Nuk është ajo që ai më jep (uoh, uoh, uoh)
Kancelaret nga një shfaqje tjetër janë duke kapur zjarr (OH-OH-OH-OH-OH)
Se jeton vetëm pasi të keni vdekur pak (pak)Lyrics by Sanderlei

#sanderlei