MENU (C) (6)

Socadona - LUDMILLA 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

feat. Mr Vegas, Mariah Angeliq, Topo La Maskara | Mr. Vegas! Topo La Maskara! Sexy Ludmilla! Oh yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Olha só quem chegou, bebê. A tropa da Ludmilla
Hoje eu vou botar pra ferver
Joga tudo nesse clima

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Socadona - LUDMILLA 「Tekst」

feat. Mr Vegas, Mariah Angeliq, Topo La Maskara | Mr. Vegas! Topo La Maskara! Sexy Ludmilla! Oh yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Olha só quem chegou, bebê. A tropa da Ludmilla
Hoje eu vou botar pra ferver
Joga tudo nesse clima

[Pré-Refrão: LUDMILLA]
Toma, toma, toma, toma, toma

[Refrão: LUDMILLA]
Socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma, toma

[Verso 2: Mr. Vegas]
One punchinela, two punchinela
Three punchinela, four (Hey)
Sexy Ludmilla, go, Tatiana
Back it up pon di dancefloor
A mek it jump up, bam-bam, a jump, jump
A mek it jump, jump, jump, mek it jump up
A mek it jump, ju-ju-jump, ju-ju-jump, ju-ju-jumpJu-ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-jump up
Move your body, make me happy
Heart ah skip a beat, cyaan even stop mi
Guh down on the ground and whine
Whine, whine, wap, whiney

[Verso 3: LUDMILLA]
DJ Snake chamou Ludmilla e a putaria já tá liberada
Vem cá, novinha, toda safadinha
Tu ouve esse som e já fica molhada
(Tem glet tem) Dá uma sentada, (Tem glet tem) sentada braba
(Tem glet tem) Dá uma sentada, (Tem glet tem) sentada braba

[Pré-Refrão: Mariah Angeliq]


Toma, toma, toma, toma, toma

[Refrão: Mariah Angeliq & LUDMILLA]
Socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma, toma

[Verso 4: Mariah Angeliq]


(It's Mariah, babe)
Me gusta la chula, te gusta mi bunda
Trépate al bote antes que se hunda
Te estás metiendo en aguas profundas
A ese lápiz sácale punta
Papi dale uso, te brinco bien rico
Lo que quiera, ven y te lo explico
Caipiriña, te saco el juguito
Conmigo es a toa', yo no me limito
Toma, toma, denúdate porque vamo' a sudar
Toma, toma, si el nene le mete, te dejo jugar
Toma, toma, denúdate porque vamo' a sudar
Toma, toma, un poquito e' Mariah que te va a jukiar


[Verso 1: LUDMILLA]
Olha só quem chegou, bebê
A tropa da Ludmilla
Hoje eu vou botar pra ferver
Joga tudo nesse clima

[Pré-Refrão: LUDMILLA]
Toma, toma, toma, toma, toma

[Refrão: LUDMILLA]
Socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona


Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma só socadona
Toma, toma só sentadona
Toma, toma, toma

[Pós-Refrão: LUDMILLA]
(Tem glet tem) Dá uma sentada, (Tem glet tem) sentada braba
(Tem glet tem) Dá uma sentada, (Tem glet tem) sentada braba

[Saída: Mariah Angeliq, Mr. Vegas, LUDMILLA com Mr. Vegas]
Toma, toma, baby girl in the Jamaica
Toma, toma, sexy Ludmilla
Toma, toma, baby girl in Gandara


Toma, toma, come whine, pretty than nada
Ei, Ludmilla
Mariah
Topo La Maskara
Mr. Vegas


Socadona - LUDMILLA 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Z. Vegas! Topo La Maskara! Seksi ludmilla! Oh po, po, po, po, po, po, po, po, po
Shikoni kush mbërriti, fëmijë
Trupa e Ludmilla
Sot do ta hedh në erë
Le ta fillojmë këtë parti

[Para-korja: Ludmilla]
Merrni, merrni, merrni, merrni, merrni[Chorus: Ludmilla]
Shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni, merrni

[Vargu 2: Z. Vegas]
Një Punchinela, dy Punchinela


Tre Punchinela, katër (hej)
Seksi ludmilla, shko, tatiana
Kthehu It Up Pon Di Dancefloor
Një Mek që hidhet lart, bam-bam, një kërcim, kërcim
Një MEK IT Kërce, Kërce, Kërko, MEK Ajo Kërce lart
Një mek It Kërce, Ju-Ju-Jump, Ju-Ju-Jump, Ju-Ju-Jump
Ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-ju-Jump up
Lëviz trupin tënd, më bën të lumtur
Zemra ah kalo një rrahje, cyaan madje ndalo mi
Guh poshtë në tokë dhe të urryer
Ziej, whine, wap, whiney

[Vargu 3: Ludmilla]
DJ Snake i quajtur Ludmilla dhe Bitching tashmë është lëshuar


Eja këtu, vajzë hottie, e gjitha e keqe
Ju e dëgjoni atë tingull dhe tashmë jeni të lagur
(Tem Glet Tem) Uluni, (Tem Glet Tem) Ulur fort
(Tem Glet Tem) Uluni, (Tem Glet Tem) Ulur fort

[Para-korja: Mariah Angeliq]
Merrni, merrni, merrni, merrni, merrni

[Chorus: Mariah Angeliq, Ludmilla]
Shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht


Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni, merrni

[Verso 4: Mariah Angeliq]
(Është Mariah, babe)
Më pëlqejnë djemtë e nxehtë, ju pëlqen prapanica ime
Merrni në varkë para se të fundoset
Ju jeni duke hyrë në ujë të thellë
Mpreh majën e këtij lapsi
Mace, eja me gjithçka, do të të kap vërtet bukur
Çfarëdo që të doni, ejani dhe unë do të shpjegoj
Caipirinha, unë do të bëj që lëngu juaj të dalë


Unë jam gjithmonë gati, nuk e kufizoj veten
Merrni atë, merrni atë, hiqni rrobat që do të djersitim
Merrni atë, merrni atë, nëse djali i vogël ngatërrohet, unë do t'ju lejoj të luani
Merrni atë, merrni atë, hiqni rrobat që do të djersitim
Merrni, merrni, pak nga Mariah dhe ju do të çmendeni

[Vargu 1: Ludmilla]
Shikoni kush mbërriti, fëmijë
Trupa e Ludmilla
Sot do ta hedh në erë
Le ta fillojmë këtë parti

[Para-korja: Ludmilla]
Merrni, merrni, merrni, merrni, merrni[Refão: Ludmilla]
Shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni shumë grusht
Merrni, merrni shumë ulur
Merrni, merrni, merrni

[Post-Chorus: Ludmilla]
(Tem Glet Tem) Uluni, (Tem Glet Tem) Ulur fort


(Tem Glet Tem) Uluni, (Tem Glet Tem) Ulur fort

[OUTRO: Mariah Angeliq, Z. Vegas, Ludmilla Com Z. Vegas]
Merrni, merrni, vajzë e vogël në Xhamajka
Merrni, merrni, ludmilla seksi
Merrni, merrni, vajzë e vogël në Gandara
Merrni, merrni, ejani të rënkoni, bukur se Nada
Hej, ludmilla
Maria
Topo la maskara
Z. VegasLyrics by Sanderlei

#sanderlei