MENU (C) (4)

Ritz - Lucii 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

(NR) Pressplay | LS Beats! Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick?
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick?
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks. Taking their soul and doing up Ritz, 666

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Ritz - Lucii 「Tekst」

(NR) Pressplay | LS Beats! Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick?
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick?
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks. Taking their soul and doing up Ritz, 666

[Chorus]
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666

[Verse 1]
It’s voodoo living and juju dippings
I grip on my Anglo and give it a swing (Swoo)
Man know me, I'm a well known paigon
Living all mad with my juju sins (Voodoo)
Everyone love talk about violence
But violence is not what they’re on (Mad)
They just wanna rap and blow off their songs
I just wanna crash and take away sons
How many man been got-got, ran off and left their bro, their bruce? (Loads)So why did they hop on tracks in the booth? (Why?)
What did you mean your bro didn’t off his goose?
I banged, kicked then stamped on him
Have my Jordan S all looking like Loubs (LOL)
Then I got away 'cause I’m lucky Luc' (Mad, mad)

[Chorus]
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)


Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666

[Verse 2]
If you saw what I did that day in Brookmill Park, you’d stay at home
I backed my blade, I grabbed his neck
I splashed him down, I felt his bones
Call me a psycho, madman
No regret when I hop out, kebab man (Splash)
The jakes stopped me with my mask
I told them I’m just a fan of the Batman (LOL)
No matter what juj I bang
If I expose these man I’m nicked (Demon, demon, demon)


They call me the Devil
I wipe my blade then praise to 6 (666)
Right now I’m on a pending case
But voodoo might just get that rid (Oh yeah)
Shit, I fucking hope it does
I’m way too busy to go in the bin (Mad)
I put Naseem up in my zoot
Kick my feet up then play this tune
Got no respect, that neek is dead
And I can’t lie, I’m fucking zoom (What?)
For any pagan that thinks they're bad
Come buck Lucii, show me what’s cooking (Wagwan)
Wanna run off but he couldn’t
Naseem got bun that’s good riddance (Goodnight)[Chorus]
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666
Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick? (Yuck)
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick? (Ouch)
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666

[Outro]


Have you ever done sat in a bando, looked at the cats and felt so sick?
Have you ever done grip on a Rambo, got no sheath, it’s cutting your dick?
Got war with the paigons, staying equipped
Backing your yank and dipping up pricks
Taking their soul and doing up Ritz, 666
LS Beats


Ritz - Lucii 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


LS Beats! A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë?
A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj?
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetja e yank tuaj dhe zhytja e gjelit. Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666

[Korja]
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)


A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)
A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666

[Vargu 1]
Voodshtë Voodoo Living dhe Dippings Juju
Unë kap në anglo tim dhe i jap një ritëm (Swoo)
Njeriu me njeh, unë jam një paigon i njohur


Të jetosh të gjithë të çmendur me mëkatet e mia juju (vudu)
Të gjithë duan të flasin për dhunën
Por dhuna nuk është ajo që ata janë në (çmendur)
Ata thjesht duan të rap dhe të fryjnë këngët e tyre
Unë thjesht dua të përplasem dhe të heq djemtë
Sa njerëz u morën me got, u larguan dhe u larguan nga bro, bruce e tyre? (Ngarkesa)
Atëherë, pse ata hipën në këngë në kabinë? (Pse?)
Didfarë do të thoshit që vëllai juaj nuk e largoi patën e tij?
Unë u përplas, u godita më pas e vulosura mbi të
I kam të gjithë jordanin tim të duken si loubs (lol)
Pastaj u largova 'sepse jam me fat Luc' (i çmendur, i çmendur)

[Korja]
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)


A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)
A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666

[Vargu 2]
Nëse e keni parë atë që bëra atë ditë në Brookmill Park, do të qëndronit në shtëpi
Unë e mbështesja tehun tim, i kapa qafën
E spërkatja poshtë, i ndjeva kockat e tij


Më Thirrni Psiko, i çmendur
Nuk ka keqardhje kur hipem jashtë, Kebab Man (Splash)
Jakes më ndaloi me maskën time
Unë u thashë atyre që unë jam thjesht një tifoz i Batman (lol)
Pa marrë parasysh se çfarë juj unë bang
Nëse i ekspozoj këta njeri, unë jam nick (demon, demon, demon)
Ata më quajnë Djalli
Unë fshij tehun tim pastaj lavdëroj në 6 (666)
Tani për tani jam në një rast në pritje
Por Voodoo thjesht mund ta heqë atë (oh po)
Mut, unë e ndyrë shpresoj se po bën
Unë jam shumë i zënë për të shkuar në kosh (çmendur)
E vendosa Naseem në zoot tim
Kërceni këmbët lart, pastaj luaj këtë melodi


Nuk mori respekt, se Neek ka vdekur
Dhe nuk mund të gënjej, unë jam duke u ndyrë Zoom (çfarë?)
Për çdo pagan që mendon se janë të këqij
Ejani Buck Lucii, më trego se çfarë po gatuaj (wagwan)
Dua të ik, por ai nuk mundi
Naseem Got Bun që është Riddance e mirë (Natën e mirë)

[Korja]
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)
A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë? (Yuck)


A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj? (Ouch)
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666

[OUTRO]
A keni bërë ndonjëherë të ulur në një bando, të keni shikuar macet dhe të ndjeheni kaq të sëmurë?
A keni bërë ndonjëherë kontroll në një rambo, nuk keni qethur, është duke prerë karin tuaj?
Mori luftë me paigons, duke qëndruar i pajisur
Mbështetjen e yank tuaj dhe zhytjen e gjembave
Duke marrë shpirtin e tyre dhe duke bërë Ritz, 666
Rreh lsLyrics by Sanderlei

#sanderlei