MENU (C) (6)

Nivel Codiciado - Que Vas A Hacer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

& Jose Mejia | Cuándo dimos el último adiós tu te marchaste y la esperanza se quedó
De un día encontrarte de nuevo y revivir contigo nuestros recuerdos
A pesar de todo yo se que voy a dejar mi huella en tu corazón
Y si es que nunca te vuelvo a ver pues que te vaya bien

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Nivel Codiciado - Que Vas A Hacer 「Tekst」

& Jose Mejia | Cuándo dimos el último adiós tu te marchaste y la esperanza se quedó
De un día encontrarte de nuevo y revivir contigo nuestros recuerdos
A pesar de todo yo se que voy a dejar mi huella en tu corazón
Y si es que nunca te vuelvo a ver pues que te vaya bien

[Chorus: Nivel Codiciado & Jose Mejia]
¿Que vas a hacer? Cuando te enteres que té anduve buscando y nunca te encontré
¿Que voy a hacer? El día en que te vea feliz con alguien más y en mi ya no pienses
No se si seguir esperándote para que amargarme?
Pues cuando tu quieras regresar veras sera muy tarde

[Music]

[Verse 2: Nivel Codiciado & Jose Mejia]
Intento vivir un día a la vez pero al final siempre salgo pensándote
Desvelado y con este dolor los tragos son el abrigo de tus brazos
Al pensar que todos los besos que nos dimos quedaron en el olvido
Mata la ilusión dentro de mi no se ni que sentir

[Chorus: Nivel Codiciado & Jose Mejia]
¿Que vas a hacer? Cuando te enteres que té anduve buscando y nunca te encontré
¿Que voy a hacer? El día en que te vea feliz con alguien más y en mi ya no pienses
No se si seguir esperándote para que amargarme?
Pues cuando tu quieras regresar veras sera muy tardeNivel Codiciado - Que Vas A Hacer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Kur i thamë lamtumirën e fundit, ju u larguat dhe shpresoni se mbeti
Një ditë për t'ju takuar përsëri dhe për të rivendosur kujtimet tona me ju


Përkundër gjithçkaje, unë e di se do të lë shenjën time në zemrën tënde.
Dhe nëse nuk të shoh më kurrë, atëherë fat i mirë

[Chorus: Niveli i lakmuar & Jose Mejia]
Çfarë do të bësh? Kur të zbuloni se unë po të kërkoja dhe kurrë nuk të gjeta
Çfarë do të bëj? Ditën që të shoh të lumtur me dikë tjetër dhe mos mendo më për mua
Nuk e di nëse do të vazhdoj të të pres në mënyrë që të hiqem?
Epo, kur të doni të ktheheni, do ta shihni, do të jetë tepër vonë

[Muzikë]

[Vargu 2: Niveli i lakmuar & Jose Mejia]
Mundohem të jetoj një ditë në një kohë, por në fund të fundit gjithmonë dal duke menduar për ty
Pa gjumë dhe me këtë dhimbje pijet janë strehimi i krahëve tuaj


Kur mendojmë se të gjitha puthjet që i dhamë njëri -tjetrit ishin harruar
Vras iluzionin brenda meje Unë as nuk di çfarë të ndiej

[Chorus: Niveli i lakmuar & Jose Mejia]
Çfarë do të bësh? Kur të zbuloni se unë po të kërkoja dhe kurrë nuk të gjeta
Çfarë do të bëj? Ditën që të shoh të lumtur me dikë tjetër dhe mos mendo më për mua
Nuk e di nëse do të vazhdoj të të pres në mënyrë që të hiqem?
Epo, kur të doni të ktheheni, do ta shihni, do të jetë tepër vonëLyrics by Sanderlei

#sanderlei