MENU (C) (6)

AMG - Natanael Cano 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

ft. Gabito Ballesteros x Peso Pluma | De todo ya pasé, claro que le batallé
Lo saben dos o tres, no soy el mismo que era ayer
Mercedes AMG, Clase G-63
Lo que un día soñé, todo ya me lo compré

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


AMG - Natanael Cano 「Tekst」

ft. Gabito Ballesteros x Peso Pluma | De todo ya pasé, claro que le batallé
Lo saben dos o tres, no soy el mismo que era ayer
Mercedes AMG, Clase G-63
Lo que un día soñé, todo ya me lo compré

[Coro: Peso Pluma & Natanael Cano]
Muy bueno para las cuentas, todo apunto en la libreta
Ahí traigo la lista negra, pa'l que se pase de verga
Pura morrita bien buena, montada en mi camioneta
Los radios suenan y suenan, pero yo siempre ando alerta, eah

[Interludio: Natanael Cano & Peso Pluma]
¡Eh!
Y bien jalados, compa Gabito
Y arriba la bandera, viejo; pura doble P, ¡yayay!
Así nomás, compa Nata, así nomás
Compa Gabito, ¡chau!
Pura doble P, viejo, ayay

[Verso: Gabito Ballesteros, Peso Pluma & Natanael Cano]
Un Jeeter pa rolar, los baby a mí me gustan más
Puerto de Mazatlán, divisando la ciudad
En jet particular, me pongo en cualquier lugar
Destapando las champagne, hay billetes pa' gastar
Moviendo bien el ice, everywhere me han de mirar
Con unos tenis Nike, soy maleante y es lo que hay
[Coro: Gabito Ballesteros & Peso Pluma]
Muy bueno para las cuentas, todo apunto en mi libreta
Ahí traigo la lista negra, pa'l que se pase de verga
Pura morrita bien buena, montada en mi camioneta
Los radios suenan y suenan, pero yo siempre ando alerta


AMG - Natanael Cano 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Unë tashmë kam kaluar gjithçka, sigurisht që e kam luftuar atë
Dy ose tre e dinë atë, unë nuk jam njësoj si dje
Mercedes AMG, G-Class 63
Atë që kam ëndërruar një ditë, unë tashmë bleva gjithçka

[Chorus: Featherweight & Nathanael Cano]
Shumë e mirë për llogaritë, gjithçka është shkruar në fletore
Këtu unë sjell listën e zezë, në mënyrë që të shkojë shumë larg


Vajzë e vogël e pastër, shumë e mirë, e montuar në kamionin tim
Radiot unaza dhe unaza, por unë jam gjithmonë vigjilent, eh

[Interlude: Nathanael Cano & Featherweight]
Hej!
Dhe e tërhequr mirë, compa gabito
Dhe lart flamurin, plak; Dyfish i pastër P, WOW!
Ashtu si kjo, Compa Nata, ashtu si ajo
Djalosh Gabito, mirupafshim!
Pure Double P, plak, ayay

[Vargu: Gabito Ballesteros, Featherweight & Natanael Cano]
Një xhuter shëmbëlltyrë, më pëlqejnë më mirë bebe
Porti i Mazatlán, me pamje nga qyteti


Në një avion privat, unë vesh kudo
Duke zbuluar shampanjën, ka fatura për të shpenzuar
Duke lëvizur mirë akullin, kudo që duhet të më shikojnë
Me disa atlete Nike, unë jam një hajdut dhe kjo është ajo që është

[Chorus: Gabito Ballesteros & Featherweight]
Shumë mirë për llogaritë, unë shkruaj gjithçka në fletoren time
Këtu unë sjell listën e zezë, në mënyrë që të shkojë shumë larg
Vajzë e vogël e pastër, shumë e mirë, e montuar në kamionin tim
Radiot unaza dhe unaza, por unë jam gjithmonë vigjilentLyrics by Sanderlei

#sanderlei