MENU (C) (4)

Unholy - Sam Smith 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Mummy don't know Daddy's getting hot
At the Body Shop
Doing something unholy
He like it, like it, yeah (Ooh)

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Unholy - Sam Smith 「Tekst」

Mummy don't know Daddy's getting hot
At the Body Shop
Doing something unholy
He like it, like it, yeah (Ooh)
He like it, like it, yeah (Yeah, yeah)
He like it, like it, yeah (Uh)
He like it, like it, yeah

[Verse 1: Sam Smith]
A lucky, lucky girl
She got married to a boy like you
She'd kick you out if she ever, ever knew
Bout all the **** you tell me that you do
Dirty, dirty boy
You know everyone is talkin' on the scene
I hear them whisperin' 'bout the places that you've been
And how you don't know how to keep your business clean

[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mummy don't know Daddy's getting hot
At the Body Shop
Doin' something unholy
He's sat back while she's droppin' it
She be poppin' it
Yeah, she put it down slowly
Oh-ee-oh-ee-oh, he left his kids at
Ho-ee-oh-ee-ome so he can get thatMummy don't know Daddy's getting hot
At the Body Shop
Doin' something unholy (Woo)

[Verse 2: Kim Petras]
Mm, daddy, daddy, if you want it, drop the addy (Yeah, yeah)
Give me love, give me Fendi, my Balenciaga daddy
You gon' need to bag it up 'cause I'm spendin' on Rodeo (Woo)
You can watch me back it up, I'll be gone in the A.M. (Yeah)
And he, he get me Prada, get me Miu Miu like Rihanna (Ah)
He always call me 'cause I never cause no drama (Drama)
And when you want it, baby, I know I got you covered (Yeah, yeah)
And when you need it, baby, just jump under the covers (Yeah)


[Chorus: Sam Smith, Kim Petras & Both]
Mummy don't know Daddy's getting hot (Hot)
At the Body Shop (Shop)
Doin' something unholy
He's sat back while she's droppin' it (She)
She be poppin' it (She)
Yeah, she put it down slowly
Oh-ee-oh-ee-oh, he left his kids at
Ho-ee-oh-ee-ome so he can get that
Mummy don't know Daddy's getting hot (Unholy)
At the Body Shop (Ah)
Doin' something unholy (Unholy)

[Outro: Sam Smith & Kim Petras]


Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (Unholy)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (Unholy)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (Yeah, yeah)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh


Unholy - Sam Smith 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop
Duke bërë diçka jo të shenjtë
Ai e pëlqen atë, si kjo, po (ooh)
Ai e pëlqen atë, si kjo, po (po, po)
Ai e pëlqen atë, si kjo, po (uh)
Ai e pëlqen atë, si kjo, po

[Vargu 1: Sam Smith]


Një vajzë me fat, me fat
Ajo u martua me një djalë si ti
Ajo do të të nxirrte jashtë nëse ajo ndonjëherë, e dinte ndonjëherë
Periudha e të gjithë **** ju më thoni që bëni
Djalë i ndyrë, i ndyrë
Ju e dini që të gjithë po flasin në skenë
Unë i dëgjoj ata duke pëshpëritur 'në periudhat e vendeve që keni qenë
Dhe si nuk dini si ta mbani biznesin tuaj të pastër

[Chorus: Sam Smith & Kim Petras]
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop
Bëj diçka jo të shenjtë
Ai është ulur përsëri ndërsa ajo është e lëshuar atë


Ajo do ta poppin '
Po, ajo e uli ngadalë
Oh-ee-oh-ee-oh, ai la fëmijët e tij në
Ho-ee-oh-ee-ome që të mund ta marrë atë
Mumja nuk e di që babi po nxehet
Në Body Shop
Bëj diçka jo të shenjtë (woo)

[Vargu 2: Kim Petras]
MM, babi, babi, nëse e dëshiron, lësho shtesë (po, po)
Më jep dashuri, më jep fendi, babi im Balenciaga
Ju do të 'duhet ta çoni atë' sepse unë jam duke shpenzuar 'në rodeo (woo)
Ju mund të më shikoni përsëri, unë do të shkoj në A.M. (Po)
Dhe ai, ai më merr Prada, më merr miu miu si Rihanna (ah)


Ai gjithmonë më quan 'sepse unë kurrë nuk shkaktoj asnjë dramë (dramë)
Dhe kur ta doni, fëmijë, unë e di që ju kam mbuluar (po, po)
Dhe kur të keni nevojë për të, fëmijë, thjesht hidheni nën mbulesa (po)

[Chorus: Sam Smith, Kim Petras & të dy]
Mumja nuk e di që babi po nxehet (nxehtë)
Në Body Shop (dyqan)
Bëj diçka jo të shenjtë
Ai është ulur përsëri ndërsa ajo është e lëshuar atë (ajo)
Ajo të jetë e poppin 'ajo (ajo)
Po, ajo e uli ngadalë
Oh-ee-oh-ee-oh, ai la fëmijët e tij në
Ho-ee-oh-ee-ome që të mund ta marrë atë
Mumja nuk e di që babi po nxehet (jo i shenjtë)


Në dyqanin e trupit (ah)
Bëj diçka jo të shenjtë (jo e shenjtë)

[OUTRO: Sam Smith & Kim Petras]
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (unholy)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (unholy)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-oh (po, po)
Oh-oh, oh-ee-oh-ee, ee-ohLyrics by Sanderlei

#sanderlei