MENU (C) (4)

Burger King Song 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Eat like a king who's on a budget
Three tasty options
Fries, drinks and nuggets
All for five bucks (wait, that can't be right)

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Burger King Song 「Tekst」

Eat like a king who's on a budget
Three tasty options
Fries, drinks and nuggets
All for five bucks (wait, that can't be right)
Just confirmed that that's the real price

Two full meals, five-ninety-nine each
Whopper, royal crispy, two fries, two drinks
Double em' up or mix and match
Whatever you want
We're into that

Five dollar, your way
I rule this day
Nuggets, fries, drinks
Bar's just been raised
And Whopper Jr, it's something new
A barbeque bacon junior, just for you

Marinara, mozzarella
Look at this royal crispy fella
Sauce and cheese, crispy chicken
Italian Royal is what I'm pickin'

Chicken, chicken, chicken, chicken
Italian spicy bacon chicken
Take one bite and it all starts clickin'Crown up my day

Toasty bun and tasty royal sauce
Got me buzzin', I'm the royal boss
Sauce it up and top it with mozz
Chicken my way

Whopper, whopper, whopper, whopper
Junior, double, triple whopper
Flame-grilled taste with perfect toppers
I rule this day

Lettuce, mayo, pickle, ketchup
It's okay if I don't want that


Impossible whole bacon whopper
Any whopper my way

You rule, you're seizin' the day
At BK, have it your way


Burger King Song 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Hani si një mbret që është me një buxhet
Tre opsione të shijshme
Patate të skuqura, pije dhe nugget
Të gjitha për pesë dollarë (prisni, kjo nuk mund të jetë e drejtë)
Sapo konfirmoi se ky është çmimi i vërtetë

Dy vakte të plota, pesë e nëntë e nëntë secila
Whopper, Royal Crispy, dy skuqura, dy pije


Double em 'up ose përzieni dhe përputheni
Çfarëdo që të duash
Ne jemi në atë

Pesë dollar, rruga juaj
Unë sundoj këtë ditë
Nugget, patate të skuqura, pije
Bar sapo është rritur
Dhe whopper jr, është diçka e re
Një junior me proshutë barbeque, vetëm për ju

Marinara, mocarela
Shikoni këtë fella mbretërore të freskët
Salcë dhe djathë, pulë e freskët


Royal Italian është ajo që unë jam duke zgjedhur '

Pulë, pulë, pulë, pulë
Pulë me erëza italiane
Merrni një kafshim dhe gjithçka fillon të klikoni '
Kurora deri në ditën time

Bun Toasty dhe salcë e shijshme mbretërore
Me buzzin ', unë jam shefi mbretëror
Salcë lart dhe e sipër me mozar
Pulë në rrugën time

Whopper, whopper, whopper, whopper
Junior, i dyfishtë, i trefishtë


Shije të pjekur në skarë me toppers perfekte
Unë sundoj këtë ditë

Marule, majo, turshi, ketchup
Okshtë në rregull nëse nuk e dua atë
E pamundur e tërë proshutë
Çdo whopper në rrugën time

Ju sundoni, ju jeni duke Seizin 'ditën
Në BK, e keni rrugën tuajLyrics by Sanderlei

#sanderlei