MENU (C) (4)

Here With Me - d4vd 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Watch the sun rise along the coast
As we're both getting old
I can't describe what I'm feeling
And all I know is we're going home

#sanderlei #lyrics #TikTok #REMIX


Here With Me - d4vd 「Tekst」

Watch the sun rise along the coast
As we're both getting old
I can't describe what I'm feeling
And all I know is we're going home
So please don't let me go
Don't let me go

[Chorus]
And if it's right, I don't care how long it takes
As long as I'm with you I've got a smile on my face
Save your tears, it'll be okay
All I know is you're here with me

[Verse 2]
Watch the sun rise as we're getting old, oh oh
I can't describe oh, oh
I wish I could live through every memory again
Just one more time before we float off in the wind
And all the time we spent
Waiting for the light to take us in
Have been the greatest moments of my life

[Chorus]
I don't care how long it takes
As long as I'm with you I've got a smile on my face
Save your tears, it'll be okay
You're here with me
[Outro]
I can't describe


Here With Me - d4vd 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Shikoni diellin e lindur përgjatë bregdetit
Ndërsa të dy jemi duke u plakur
Nuk mund ta përshkruaj atë që po ndiej
Dhe gjithçka që di është se ne po shkojmë në shtëpi
Prandaj ju lutem mos më lini të shkoj
Mos më lër të shkoj

[Korja]
Dhe nëse është e drejtë, nuk më intereson sa kohë duhet
Për sa kohë që jam me ty kam një buzëqeshje në fytyrën time


Ruani lotët tuaj, do të jetë në rregull
E tëra që di është se je këtu me mua

[Vargu 2]
Shikoni diellin e lindur ndërsa po plakemi, oh oh
Nuk mund ta përshkruaj oh, oh
Do të doja të mund të jetoja përsëri përmes çdo kujtese
Vetëm një herë më shumë para se të notojmë në erë
Dhe gjatë gjithë kohës që kemi kaluar
Në pritje të dritës për të na çuar brenda
Kanë qenë momentet më të mëdha të jetës sime

[Korja]
Nuk më intereson sa kohë duhet


Për sa kohë që jam me ty kam një buzëqeshje në fytyrën time
Ruani lotët tuaj, do të jetë në rregull
Ju jeni këtu me mua

[OUTRO]
Nuk mund ta përshkruajLyrics by Sanderlei

#sanderlei